Campus Diepenbeek

Industrieel ingenieur studeren in het Limburgse Diepenbeek is op vele manieren uniek.

 

Dankzij de samenwerking tussen de KULeuven en de UHasselt kan men hier het echte “limburggevoel” beleven aan de KULeuven. Ten opzichte van andere campussen onderscheidt Diepenbeek zich door de drempel tussen de studenten en docenten zo lager te maken. Hierdoor ontstaat er sneller een band tussen docenten en studenten waardoor men gemakkelijker vragen durft te stellen.

 

De afgelopen jaren hebben wij al redelijk wat verwezenlijkt met onze vertegenwoordigers. Zo hebben onze stuvers in het academiejaar ‘16-’17 onze campus kunnen laten aansluiten bij de studentenvertegenwoordiging van de KUL. Hierop aansluitend proberen wij ook constant ervoor te zorgen dat de studenten op onze campus “the best of both worlds” krijgen van beide onderwijsinstellingen.

 

Omdat de kern van de vertegenwoordigers op onze campus doorheen de jaren altijd vrij klein is gebleven werken wij ook samen met heel wat externe partijen die gemeenschappelijke doelstellingen hebben. Zo krijgen wij binnen ons departement heel wat ondersteuning van onze lokale studentenvereniging A.S.G. en werken wij ook intensief samen met de studentenraad van UHasselt.

 

Mochten jullie nog vragen hebben voor ons of interesse hebben om onze campus beter te maken, twijfel dan niet om ons te contacteren via stura@uhasselt.be of door ons een bezoekje te brengen in lokaal D-j12 op onze campus.