Technologiecampus Gent

Een groene campus in het bruisende Gent

 

Studeren in Gent is leven in een bruisende studentenstad met tal van mogelijkheden voor sport en ontspanning. De prachtige binnenstad, het gevarieerde culturele leven en de bloeiende horeca maken van Gent de gezelligste en ‘wijste’ stad.

Studentenraad Ingenia is de officiële vertegenwoordiger van de studenten binnen de faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen van KU Leuven @ Technologiecampus Gent. We vertegenwoordigen de mening van de studenten naar de directie toe en proberen zo er voor te zorgen dat er rekening wordt gehouden met jullie verzuchtingen. Hierbij proberen we de kwaliteit van de opleiding te verbeteren door constructief mee te werken binnen de structuren van de universiteit.

 

Een ander aspect is het ondersteunen van de studenten bij het studeren. Jaar na jaar hebben studenten een schat aan informatie nagelaten. Al die schatten bijeengeraapt vormt onze Google Drive. Deze ultieme resource voor opgeloste oefeningen, examens, samenvattingen, powerpoints & nuttige bestanden trachten we netjes en goed bereikbaar te houden.

 

Ingenia werkt samen met ASR. ASR is in het leven geroepen door studenten voor studenten. Ze proberen met aangename activiteiten het leven op de campus aangenamer te maken. We werken met hen samen in de stuvoraad. Binnen dat kader staan we in voor de aanwending van de sociale toelagen en de inkomsten uit de werking betreffende studentenvoorzieningen.

Wil je actief meehelpen in onze werking? Spring dan eens binnen in ons lokaal C011 (recht tegenover de bib) of laat iets van je horen via mail ( ingenia.studentenraad@gmail.com )!